Rex-Royal S2
Rex-Royal S2

Kwaliteit op alle niveaus
Echte passie en 100 procent Swiss Made. Dit alles in de nieuwe Rex-Royal S2, de professionele koffiemachine voor middelgrote capaciteiten.

Rex-Royal S300
Rex-Royal S300

De S300 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hotellerie, gastronomie en zelfbediening

Rex-Royal S500
Rex-Royal S500

De Rex-Royal S500 is onze powerpack op het hoogste niveau, zowel voor zelfbediening als voor de servicemodus. Vooral als er snel grote hoeveelheden verschillende koffie en mixdranken nodig zijn, dan voldoet de S500 aan die eisen.

Rex-Royal S2

Kwaliteit op alle niveaus

Echte passie en 100 procent Swiss Made. Dit alles in de nieuwe Rex-Royal S2, de professionele koffiemachine voor middelgrote capaciteiten.
Een intuïtief, videocompatibel 7-inch touchscreen biedt een hele reeks individuele drankencreaties. Van de espresso en de klassieke koffie tot talloze melkdranken en andere mixdranken zoals de cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Kies tussen verse en instant producten.
Deze professionele koffiemachine maakt het ook mogelijk om één of twee koffiesoorten, heet water en stoom tegelijk te krijgen. In de kern is de nieuwe S2 verder ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van onze professionele klantenkring voor kleinere tot middelgrote bedrijven.

Variaties met een aanraking

Dankzij het Rex-Royal melksysteem zet de S2 met een druk op de knop verse melk om in microschuim. Het is dus in staat om een verscheidenheid aan dranken – zoals een cappuccino of latte macchiato – perfect te creëren, zelfs als een dubbel product. Als u wilt, kunt u de S2 gebruiken om de melk zelf te schuimen als een barista, of u kunt het overlaten aan de optionele PowerSteam-schuimer die de temperatuur bewaakt terwijl hij de melk voor u schuimt.
Of het nu gaat om chocolade of vanille, u kunt de twee geïntegreerde instant verpakkingen gebruiken om romige, gladde creaties te maken. Een verscheidenheid aan mogelijke combinaties en opties, zoals compressor koelkasten, cup warmers, cup dispensers, etc., maken het mogelijk voor elke gebruiker om de S2 aan te passen aan zijn of haar behoeften. Het automatische, HACCP-gecertificeerde reinigingsproces garandeert dat het apparaat hygiënisch foutloos is met een minimum aan tijd.

Flexibele oplossingen: Add-on eenheden naar keuze


Rex-Royal S300

De perfecte keuze

Met trots presenteren wij onze Rex-Royal S300; een resultaat van de innovatieve kracht van een modern, visionair Zwitsers familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de productie van professionele, volautomatische koffiemachines.
De S300 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hotellerie, gastronomie en zelfbediening. Naast het aantrekkelijke design zorgt het gebruik van betrouwbare, krachtige en hoogwaardige componenten voor een perfecte bereiding van uw dranken. Het grote TouchScreen van de S300, zorgt voor een boeiende ervaring – of het nu gaat om zelfbediening of bediening. Het intuïtieve menu maakt het zeer eenvoudig om door de verschillende dranken te navigeren en de schermpresentatie zal u zeker bevallen.

Professioneel

Koffie, verse melk en instant dranken: niets houdt de Rex-Royal S300 voor de gek. Hij is ontworpen om koffie en verse melk te combineren in zowel perfecte kwaliteit en variabele consistentie als Barista- of CompactFoam. Of het nu gaat om een cappuccino, een latte macchiato, koude of warme melkschuim – met het efficiënte Rex-Royal melksysteem kunt u van dit alles genieten met een druk op de knop, inclusief een dubbele dosis.
Dankzij de twee geïntegreerde instant verpakkingen kunt u zachte, romige chocoladecreaties of zelfs gemengde koffie- en chocoladedranken maken. Met een warmwatercapaciteit van 35 liter per uur is de S300 ook in dit opzicht uniek. De automatische reiniging voldoet aan de HACCP-richtlijnen en garandeert bovendien een hygiënisch en feilloos melksysteem. De TouchScreen leidt u moeiteloos door het reinigingsprogramma.

Geen limieten, veel flexibiliteit.

Rex-Royal Modulariteit, Een perfecte match

De Rex-Royal S300 is compatibel met onze S500-serie en kan, zoals afgebeeld, worden gebruikt met een 10-liter koelkast voor beide koffiemachines. Een verscheidenheid aan aanpasbare combinaties en opties, zoals een kopjesverwarmer, kopjesdispenser en mobiele oplossingen, vullen de Rex-Royal koffiemachines aan om optimaal aan uw eisen te voldoen.


Rex-Royal S500

De Krachtige Inspiratie

De Rex-Royal S500 is onze powerpack op het hoogste niveau, zowel voor zelfbediening als voor de servicemodus. Vooral als er snel grote hoeveelheden verschillende koffie en mixdranken nodig zijn, dan voldoet de S500 aan die eisen.
Van een warme espresso tot een gelaagde latte macchiato, fijn geschuimde cappuccino, koud of warm melkschuim tot zoete chocolademelk. Dankzij de S500 zijn deze lekkernijen met één druk op de knop voor u beschikbaar. Met de efficiënte boiler is het mogelijk om op elk moment een ononderbroken stroom warm water te krijgen, evenals koffie of gemengde producten en dubbel gedoseerde producten tegelijkertijd.

Meer dan koffie

Het melksysteem is de cruciale factor voor het garanderen van perfect melkschuim in termen van consistentie en kwaliteit. Hier speelt de S500 zijn troeven uit, omdat het een prachtig melkschuim van baristakwaliteit kan leveren, zelfs bij grote hoeveelheden. Het kan vrij gecombineerd worden met melk of melkschuim – koud of warm.
De 10-liter koelunit kan naast of onder de toonbank worden geïnstalleerd, afhankelijk van hoeveel ruimte u hebt, en kan desgewenst twee verschillende soorten melk verwerken. U kunt ook gladde en romige chocolade- of vanillecreaties verwerken met de twee geïntegreerde instant containers. Het automatische Rex-Royal reinigingssysteem voldoet aan de hoogste hygiënenormen volgens de HACCP-richtlijnen en besteedt zo weinig mogelijk tijd aan het reinigen van het apparaat. Het resultaat is een perfect schone koffiemachine.

Website van de producent www.rex-royal.ch
Vraag zeker naar prijzen of lopende acties!

Bron: https://www.rex-royal.com