HELDER WATER

Pentair helpt gemeenschappen en bedrijven hun watertoevoer te beheren en te behandelen. We vinden schoon, veilig water via de kraan niet vanzelfsprekend: we helpen het mogelijk maken.
Pentair’s waterfiltratie- en zuiveringstechnologie serveert industriële, residentiële, commerciële en gemeentelijke klanten. De producten van Pentair vergemakkelijken zuiver, gefilterd water op aanvraag voor kritische functies, variërend van foodservice tot aquacultuur.
Pentair’s mogelijkheden omvatten het toegankelijk maken van veilig drinkwater, behandelen en zuiveren van water voor hergebruik en ontzilting. Pentair’s vertrouwde merken bieden een uitgebreide reeks compatibele filters voor waterfiltrering en zuivering, waaronder pompen, filters, membranen, behuizingen, kleppen, meters en bedieningselementen.

DUIDELIJKE VOORDELEN

Pentair’s waterzuiverings- en filtratiesystemen maken het leven een beetje makkelijker en veel comfortabeler – al produceert u bottomline besparingen.

PENTAIR’S PRODUCTS USE THE WORLD’S MOST PRECIOUS RESOURCE RESPONSIBLY.​

Professioneel

WATER OM TE SERVEREN

Pentair’s wateroplossingen zijn vertrouwd in veel van de toonaangevende foodservice-activiteiten van de wereld. Pentair’s innovatieve producten zorgen voor schoon water en tevreden klanten.

ONDERSTEUNING VOOR KRITIEKE FUNCTIES

De foodservice-industrie betekend meestal een non-stop service. Pentair’s stroombeheerbronnen ondersteunen de aanhoudende beschikbaarheid van water. Er zijn al genoeg zaken om je zorgen in te maken in de foodservice-industrie, water hoeft dus zeker geen van hen zijn.

TOTAAL WATERBEHEERPLAN

Pentair analyseert de kwaliteit van het water van de klanten en het gebruik van hun klanten, geeft aanbevelingen en installeert de producten die specifiek zijn voor hun operationele behoeften. Het onderhoudsprogramma van Pentair zorgt voor consistente prestaties.

DRINKEN EN BESTANDDELEN WATERFILTRATIE

Voor foodservice, koffietoestellen en water, verkoopautomaten met producten, waaronder snel veranderende precoatfilters, hoge efficiënte omgekeerde osmosesystemen en complete winkeloplossingen. Pentair’s technologie zorgt voor duurzame beschikbaarheid van gepompt en gefilterd water.

WATERBEHANDELING EN VERZACHTING

De producten van Pentair zijn ontworpen voor de strenge en veeleisende foodservice omgeving en veel restaurants, koffiehuizen en supermarkten van over de hele wereld rekenen hier op.

Website van de producent www.pentair.com
Vraag zeker naar prijzen of lopende acties!